Restoranas

Restoranas

„Vytautas Active“ restorane netikėti skonių ir spalvų atradimai.

Kupinas netikėtumų „a la carte“ meniu,  tituluoto šefo Dariaus Dabrovolsko degustacinės vakarienės, kur inovacijos šiuolaikinėje gastronomijoje derinamos su senosiomis tradicijomis.

Restorano interjeras ryškus ir drąsus: įtraukiantys egzotiškos gamtos elementai, menininkų darbai,  formų, raštų įvairovė – visa tai įtraukia, leidžia užsimiršti ir mėgautis akimirka čia ir dabar.

Laukiame Jūsų restorane.

STALIUKŲ REZERVACIJA IR DARBO LAIKAS

RESTORANAS
TEL. +370 608 86383.
IV
 18:00 - 23:00 val.
V - VI 18:00 - 24:00 val.

DEGUSTACINĖ VAKARIENĖ 
IV-VI 18:00 - 21:00 val.
Išankstinė rezervacija – dieną prieš numatytą atvykimą tel. +370 608 86383.

BARAS 
I - IV
 15:00 - 23:00 val.
V - VI 12:00 - 24:00 val.
VII 12:00 - 23:00 val.

TEL. +370 608 86383.

PUSRYČIAI
I – VII
 8:00 – 11:00 val.

----

„Vytautas Active“ restoranas šiemet pirmą kartą dalyvauja kasmetinėje  Lietuvos gastronomijos savaitėje. Drąsios, inovatyvios ir mėgstančios eksperimentuoti virtuvės šefų komandos sukurtas meniu, jauki atmosfera – netikėta patirtis.

„Vytautas Active“  „Gastronomijos savaitės “ meniu.

Užkandis

Bulvių šimtalapis, kastinys, baravykai, raugtų kopūstų padažas

Karštas patiekalas

Žemoje temperatūroje virta kiaulienos karkutė, fermentuota kaliaropė, anglyse keptų svogūnų ir laiškinio česnako kremas, garstyčių ir fermentuoto medaus padažas

Desertas

Obuolių sūris, šokoladas, šakočio ledai

Kaina – 20 Eur asmeniui.

Renginys vyksta ir paragauti specialaus meniu patiekalų kviečiame lapkričio 4 – 6 d. 15:00 – 23:00 val.




Kontaktai

Skambinkite:
+370 319 42139